[HKK] Kristályláz – Paklibontás

by Robi

2021 július 17-én jelenik meg a Hatalom Kártyái Kártyajáték új kiegészítője, a Kristályláz. Ez a kiegészítő több szempontból is mérföldkő a Beholder Kft történetében. Egyfelől a rotáció bevezetésével ez lesz a valaha elkészült legerősebb lapokkal rendelkező kiadvány. Másfelől a Kristálylázat együtt tervezték tesztelték és nyomtatták az előző kiegészítővel, a Homokdűnékkel. Természetesen mindkettőt egy világhírű és a TCG gyártásban évtizedes tapasztalatokkal rendelkező nyomda, a Cartamundi gyártotta. Sajnos a világjárvány okozta kiesések, valamint lezárások miatt hiába készült el fél évvel korábban a Kristályláz, versenyek híján a kiadó a normális júniusi megjelenés elhalasztása mellett döntött, s egy hónappal csúsztatta a termék megjelenését.

Korábban a kiegészítővel kapcsolatban már jelentek meg az oldalon lapbemutatók, amelynek linkjeit – mint eddig minden alkalommal – most is megosztok azokkal, akik esetleg nem olvasták őket:

Első rész
Második rész
Harmadik rész
Negyedik rész
Paklibontás

Már szinte hagyomány a csatorna történetében, hogy olyan videó készül, amelyen az aktuális HKK kiadványból bontok ki pár csomagot, amelyet aztán megosztok veletek. Ehhez a videóhoz is a Beholder Kft küldött 6 csomag Kristálylázat, amelyet ezúton is köszönök nekik. Ezúttal kicsit más beállításban vettem fel a videót, melynek következtében a hang kicsit torzít. Ebben a beállításban ugyanis túl közel van a mikrofon hozzám, ennek következtében szűrőt kellett volna használnom. Elnézést ezért a technikai kellemetlenségért, a jövőben igyekszem nem “elrontani” az efféle felvételeket. (Illetve több forrással hangot rögzíteni.)

Tegnap már láthattatok Dév facebook oldalán az Alanor VIP csoportban egy hasonló videót, ott 2 Utcagyereket sikerült bontani, de megnyugtatok mindenkit, ez nálam nem így volt. Én 12 db egymástól eltérő ritkát bontottam. S hogy mennyire számítanak ezek a ritkák jó bontásnak? Annak eldöntését rátok bízom!

Nem is szaporítom tovább a szót, jöjjön maga a videó.

Nektek hogy tetszik ez a kiegészítő? Hogy tetszenek a kibontott lapok? Mit gondoltok az eddig megismert lapokról? Elégedettek vagytok ezzel a kiegészítővel? A véleményeiteket írjátok meg itt, vagy az FB csoportban vagy oldalon. Ti mentek most szombaton (2021. július 17-én) a frissen bontott versenyre?

Címke , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük