[HKK] András Bence vs Dönczi Krisztián második mérkőzés

by Robi

Van némi restanciám, amit a 2 napja írt HKK-s cikkben is leírtam. Ezek közül az egyik a 2020 augusztus 22-én rendezett kiadói verseny, melynek döntő asztalának mindhárom összecsapásáról készült felvétel, azonban hiába készítettem elő teljesen az egész mérkőzést, az első után a másik kettőt lassabban raktam össze. De most nekiveselkedtem, s a privát munkaként elkészített egyéb videók után a tegnapi napon feltöltöttem, a mai napon pedig élesítettem a fenti döntő második összecsapását.

Meglepve tapasztaltam, hogy valamiért nem írtam a videó első részéről sem írtam bejegyzést, így most kiraknám az elmaradt videó linkjét is. Az első mérkőzést az a következő bekezdésben találjátok. Igencsak izgalmas összecsapás, mindenképpen megéri megtekinteni. Nem olyan, mint a nemzeti bajnokság döntője, amely kemény taktikai összecsapás, ez inkább egy pörgős, gyors mérkőzés:

Amennyiben most, vagy már korábban a Facebook oldalon közzétett linknek köszönhetően megtekintetted már az első összecsapást, akkor mit gondolsz jöhet a második menet? Ebben az összecsapásban az első mérkőzés győztese igyekezett mihamarabb dűlőre vinni a döntő meccset, amit a hátrányban lévő játékos (szándékosan nem írok neveket, hogy ki hogyan állt ekkor) igyekezett megakadályozni, illetve mindent megtett annak érdekében, hogy 1-1-re fordítsa a találkozó állását! Lássuk, hogy ez hogy sikerült neki:

Hamarosan jön a harmadik összecsapás is. Ahogy utána tervben van a Kerekes Kálmán Emlékverseny döntő összecsapásának is az elkészítése. Azon a versenyen Makó Gergely és Földi Viktor csaptak össze. A beszámolóból már kiderült a végső eredmény, azonban hogy milyen összecsapás zajlott a 2 résztvevő közt, azt még nem láthattátok. (Ez az elkövetkezendő 2 hétben várható.) Ezen felül továbbra is tervben van 1-2 lapelemzős videó a Homokdűnék eddig megjelentlapjait számba véve. (Ezeket a jövő hétre tervezem.)

Nektek hogy tetszettek a mérkőzések? Szerintetek az efféle gyors játékok a jobbak, vagy a taktikusabb összecsapások, mint például a Nemzeti Bajnokság első napi döntője? Válaszaitokat megírhatjátok itt is, vagy a Facebook csoportban, illetve Facebook oldalon.

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés:[HKK] András Bence és Dönczi Krisztián harmadik mérkőzés - Bíborhold

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük