[HKK] Interjú és az első napi döntő második mérkőzése

By Robi

Nem is olyan rég, ha jól emlékszem még, játszottam…” – Nem nem gitáron játszottam éppen, bár azon is eljátszhattam volna ezt a mai bejegyzést, igaz, akkor sokkal kevesebben olvasnátok. 🙂 Szóval nemrég volt a XXV. HKK Nemzeti bajnokság, melynek a végén Varga Krisztián diadalmaskodott. Tudom-tudom. Nem ő a huszonötödik bajnok, csak a huszonötödik bajnokság bajnoka, ahogy erre a Facebook posztomnál már felhívta a figyelmem Bubu. 🙂 Ennek apropóján készítettem vele egy interjút, mely időközben fel is került a csatornára. Emellett – mivel most éppen termékenyebb időszakomat élem – egyúttal ebben a bejegyzésben megosztom az első napi döntő második mérkőzéséről készült videó linkjét is. Így ez a bejegyzés a videók közzétételének apropóján íródott.

Ha lemaradtál volna

Amennyiben nem tudod, hogy mi az a HKK, abban az esetben kérlek nézz fel a következő linkek egyikére:

Amennyiben csak a XXV. HKK Nemzeti bajnokság eddigi tartalmairól maradtál le, abban az esetben pedig az alábbi linkek lesznek segítségedre:

Az interjú

Már a bajnokság után gondoltam, hogy kellene egy ilyen videót készíteni, hiszen sokan szeretitek az interjúkat amelyek versenyek győzteseivel készülnek. Mint megtudtam a Beholder is készített egy interjút, azonban ők mindezt írásos formában tették. A kérdéses írást ezen az oldalon olvashatjátok el. Jöjjön tehát Varga Krisztián, aki 2021 HKK Nemzeti bajnoka.

A hagyományos verseny döntőjének második része

S mivel elkészült az első napi döntő videójának második része, azt is közzéteszem az oldalon.

***SPOILER ALERT*** Az első játékot követően Moschnitzka Ádám vezetett 1-0-ra.***

Az első mérkőzésen Dönczi Krisztián egy fordulatos játék végén veszített Ádámmal szemben, s mivel az első kört ő kezdte nehéz helyzetbe került, hiszen ellenfele nyilván nem szeretné kiengedni a kezéből a kezdés jogát. Így nem csoda, hogy a sideolást ő gondolta át jobban. Nézzük, hogy side után a második körben mit játszottak egymással a versenyzők:

Végezetül…

Hamarosan folytatódik az első napi döntő, a harmadik mérkőzéssel, azt követően pedig jön az Egyszínűség egyedisége (második napi) döntő Horváth Dáviddal és Balogh Istvánnal. Addig is nincs más hátra, mint jó szórakozást kívánni.

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés:Fejben dől el? (Nemzeti beharangozó) - Bíborhold

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük