[HKK] XXV. HKK Nemzeti bajnokság – első nap

by Robi

Nemrég ért véget a XXV. HKK Nemzeti bajnokság, melynek első napi versenyére 46-an mentek el a kvalifikált 60 emberből. Az első napon hagyományos formátumú versenyt rendeztek. (Hogy ez pontosan mit is jelent, arról ezen a linken tájékozódhattok.) Ez a korábbiaktól annyiban tért el, hogy ezúttal ez már Új Nemzedék szabályok szerint zajlott, ami azt jelenti, hogy 2018 előtti lapokat nem lehetett használni. Mivel én is kvalifikáltam magam, így – elsősorban azért hogy videós összeállításokat tudjak készíteni a csatornára – részt vettem az esemény első 2 napján. Előzőleg erről már láthattatok videókat a csatornán és olvashattatok az oldalon is. (Itt és itt.) Nyilván nem csak ezek a felvételek készültek el, hanem az első 2 nap teljes döntőjét rögzítettem, így egy-egy döntőt 3 részre vágva fogom az elkövetkezendő időben ezeket az anyagokat a csatornára feltölteni.

Első nap – Hagyományos formátum (ÚN)

Korábban – a Beholder honlapján – írt erről az eseményről egy elég részletes beszámolót Makó Balázs (itt olvashatjátok), így a versenyen történtekre részletesen én már nem fogok kitérni. Én elsősorban a két nap döntőire fogok koncentrálni paklilistákkal és némi magyarázattal, valamint az első napi döntő első összecsapásával.

A döntőt Dönczi Krisztián (DK) és Moschnitzka Ádám (Mosi) játszották. Mindketten egyfajtaképp kedvenc koncepciót vittek el a versenyre. Krisztián egy általa az elmúlt fél évben kifejlesztett és forgatott Semleges csatamezőt, míg Ádám Sokszínűséget vitt el a versenyre, mely leginkább a fenti koncepcióval szemben tud helytállni 27 ÉP-s kezdésével, valamint az egy lapos előnnyel, amivel kezd. Mondanám, hogy Ádám is sokat forgatja a dekket, azonban ő az idei évben mindössze 4 versenyen vett részt a Nemzetit megelőzően ezzel szemben Krisztián nem kevesebb, mint 39-en ugyanezen időszakot figyelembe véve. Mindkét játékos paklija elérhető az alábbi linken: DK, Mosi.

Az első mérkőzés

Nem is maradt más hátra, minthogy megosszam veletek az első napi döntő első (egyben leghosszabb) részét. Jó szórakozást kívánok hozzá.

Címke , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) [HKK] XXV. HKK Nemzeti bajnokság – első nap bejegyzéshez

  1. Visszajelzés:[HKK] Interjú és az első napi döntő második mérkőzése - Bíborhold

  2. Visszajelzés:[HKK] XXV. HKK Nemzeti bajnokság – első nap döntőjének utolsó mérkőzése - Bíborhold

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük