Hype vonat – Termomágikus indikátor (Roxat Céhei)

By Robi

Amikor Miklós átküldte nekem a lapokat, rögtön tudtam, hogy a Termomágikus indikátor lesz az utolsó lap, amit bemutatok. Amint megpillantottam éreztem, hogy óriási potenciál van benne. Személy szerint nekem rögtön az Időlassító jutott róla eszembe, azonban azon a lapon volt háló (tudom, hogy a háló ikon az erős túlzás lenne ebben az esetben, ezért senki ne írja le erről a véleményét). Nos tehát lássuk ennek a tárgynak a berobbanását a metába. Mielőtt belevágnánk a lap bemutatásába, hadd hívjam fel a figyelmet az előző két “Hype vonat” cikkre. Az első ITT, a második pedig ITT olvasható el, ha valaki esetleg lemaradt róla.

Termomágikus indikátor
Termomágikus indikátor (Lipták László)

Ősmágia, 0 szörnykomponens, nem lehet rá reagálni. Ez a kombináció már önmagában is elég erősnek tűnik. Nem is kell sokat visszamennünk az időben, hogy emlékezzünk rá, hogy egy kör végi lap és egy háló ikon is képessé tett egy lapot arra, hogy sokáig forogjon a metában. S hát a termomágikus indikátor nem csak ezt tudja. De nem ám!

Az, hogy visszaadja a lapot (igaz csak a kör végén) már olyan kártyává teszi, amin bukni biztosan nem fogunk. Azonban itt nem álltak meg a lap tervezői. Ebbe az ingyenes tárgyba bele van kódolva minimum még egy lapelőny. “Legrosszabb” esetben húzhatunk még egy kör végi lapot, jobb esetben pedig leszedhetünk vele egy lapot ellenfelünk asztaláról, ha több reakciója jött létre, mint nekünk. Hogy ez mennyire baráti például egy Rozoga lebuj után, arról inkább nem is ejtenék szót. A zöld szín eddig is belefért szinte minden kontroll dekkbe, többek közt a sokak által utált (mások által pedig nagyon is kedvelt) mezőbe is.

Kétségem sincs afelől, hogy rengetegszer fogjuk látni versenyeken ezt a tárgyat, hiszen semmi kockázat nincs a kijátszásában. Emellett rendelkezik még egy csodálatos halálsikollyal is, ami kicsit trükkösen van megfogalmazva. Ha jól megnézzük ez nem az ellenfél következő reakciójára hat, hanem a következő reakcióra. S a fent leírtak mellett még a színe is jó! Nekem nagyon tetszik és erősnek is tartom, én biztosan ki fogom próbálni több pakliban is.

Végszó

Ennyi lett volna a Bíborholdon a Roxat céhei lapbemutató. Mint tudjátok a hét végén minden lap fel fog kerülni karácsonyi ajándék gyanánt a lapkeresőbe. Onnantól lehet tervezni a jövő évi új paklikat. Remélem tetszettek nektek az eddigi bemutatók. Ti mit gondoltok erről a lapról?

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Hype vonat – Termomágikus indikátor (Roxat Céhei) bejegyzéshez

  1. Visszajelzés:EXkluzív Roxat céhei lapbemutató: Varázsgomba – EXCELSIOR KLUB

  2. Visszajelzés:[HKK] Roxt céhei megjelenés videók - Bíborhold

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük