Hype-vonat… Neked van jegyed?

by Robi

Erre a vonatra a kedvetekért csak és kizárólag dekoratív hölgyeket vettem fel, hogy sokkal kellemesebb legyen az utazás. (Ne kérdezzétek: a castingról készült felvételek nem publikusak – szerk.) A múltkori kommentmennyiség meglepett a Facebook-on, hiszen bőven 300 fölé került a számuk, minden bizonnyal a hölgynek köszönhető. Most is hoztam egy szőke kalauzlányt, hogy meghozzam a kedveteket!

A mai napon később tudtam csek leülni megírni ezeket a sorokat, mert egy videó foglalta le éppen a gépem erőforrásait, s csak miután végzett, azután tudtam elkezdeni a cikket. [A videó készen van, már csak jóváhagyásra vár, tehát hamarosan kikerül, s megtudhatjátok ki volt benne az alany.] De most kapcsoljunk egyel nagyobb fokozatba, hagyjuk is a gőzöst, s száguldjunk előre a második kártya megismerése felé.

Elektricska

A mai napon kedvezünk kicsit a fekete színért rajongó játékosoknak, azon belül is Káré Istvánnak, Farkas Tamásnak, Németh Bencének (hogy kiemeljem az általam ismert motyogó rajongókat) valamint a motyogórajongók egyre népesebb táborának. A mai kártya – ahogy már minden bizonnyal megnéztétek, mire elolvassátok e sorokat – egy motyogó. Az utóbbi kiegészítőkben egyre több kártya jelent meg támogatva ezt az etnikumot. Az Anyamotyogó, a Szörcsögő motyogó, a Totyogó motyogó, az Azt motyogtam nem, a Motyogórém, vagy akár a nerfjéig a Gyógyító motyogó is mind-mind a használható motyogók sorát gazdagítják. Egyik másik a saját pakliján kívül is fel-feltűnt kártyaasztalokon. Most eme neves elődökhöz csatlakozik egy újabb pajtásuk: a Motyogó kínzómester.

Gondolkodtam, hogy hosszasan véleményezzem-e ezt a lapot, mert talán azoknak is igaza van, akik azt mondják, hogy nem kell szakértővé előlépni, de emellett a másik oldalnak is igaza van, hogy miért ne tehetném meg. Végül azt gondoltam, hogy igyekszem tárgyilagosan összefoglalni a gondolataim, véleményt meg rátok bízom. Amit tudni lehet erről a lapról:

  • 1 varázspontért jön aktív és 4 lapot azonnal éget a dekkből, ami ki is süti az automatikus Saját körös képességét. Ezen kívül Körönként tud égetni 2 lapot, ami azt jelenti, hogyha megjelenik az asztalon, akkor az első nagy kör végére 8 lappal csökkenti az ellenfél dekkjét. Ami valljuk be elég nagy baj.
  • A Saját körös képessége, hogy pakliégetésnél dobat szintén nem elhanyagolható pont, ráadásul automatikusan kisül, ami azt jelenti, hogy nem kell külön aktiválni.
  • Ezen felül egy 3/3-as statokkal rendelkező lény, ami közepes lénynek minősül, de ennyi életponttal észrevehető, hogy alapból kikerül mind a Dobótőr, mind a Bölcsesség hatósugarából.
  • Mindkét saját epikus követője a Semmi mestere és a Motyogó kultivátor örülni fognak neki, hiszen ott kőnnyedén képes lehet mérkőzéseket eldönteni. Ezen kívül nyilván más motyogós dekkekben is jól teljesít majd.
  • Sajnos nem counterel, és nem cantrip, ezzel meg kell barátkoznia annak, aki a paklijába beválogatja.

Nektek hogy tetszik ez a motyogó? Fogjuk szerintetek látni azstalon? Mit gondoltok a lap erejéről?

Kommentben írjátok le a véleményeteket akár itt, akár a Facebookon!

Címke , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

3 hozzászólás a(z) Hype-vonat… Neked van jegyed? bejegyzéshez

  1. Almássy Benedek mondta:

    Több dekkben is eltudom képzelni. Megvettek kilóra 😀

  2. Visszajelzés:Hype-vonat... Új állomás: Teknősök! - Bíborhold

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük