Mit játsszunk? – Interjú Győri Zoltánnal

by Robi

Amikor a COVID-19 járvány rátelepedett az életünkre, akkor még azt sem tudtuk hogy mi fog következni. Minden versenynek befellegzett (nagyjából 2 hónapja foglalkoztam utoljára komolyan HKK-val, azóta inkább mókából), s hamar felmerült a kérdés: Mit játsszunk? (lelki szemeimmel látom már azokat a gondolatokat, amelyek egyesek fejében megjelennek – de azon kívül gondoltam) Részemről nem volt kérdés: már az első percekben tudtam, hogy szeretnék tartalmat gyártani, hogy a közösség ne maradjon HKK nélkül. A versenyekről szóló videók azonban végesnek bizonyultak, így új irányba kellett terelnem a csatorna tematikáját. Argum City (no jó arra azért nem voltak túl sokan kíváncsiak, így jelenleg nem élvez prioritást), HKK programok, s hát az interjúk. Első gondolatom Makó Balázs volt, akivel már sokkal korábban terveztük ezt, így végül egyeztetések után létrejött a FullMoon sorozat, amit remélem hosszú ideig láthattok még a csatornán. Rájöttem nagyon szeretem az interjúkat elkészíteni, így aztán hamar rákaptam ennek az ízére. Eredetileg ez a sorozat úgy indult, hogy érdekes emberekkkel fogok benne beszélgetni, de mivel staféta-szerűen kértem az alanyoktól másik embert, így egy nagyon szép HKK-s ív kezd ebben kirajzolódni. Viszont nekem nem csak a HKK terjesztése és népszerűsítése a célom, hanem ezek mellett helyet szeretnék adni más hasonló játékos tevékenységnek.

Így aztán kialakult egy második interjú ciklus. Irtózatosan mázlistának érzem magam, hogy a listámra írt első két ember elfogadta a meghívásomat. Közülük is az első ember Győri Zoltán volt, akivel elkészülhetett egy interjú. Ő egy társasjátékos csatornát és blogot vezet, játékokat játszik és tervez, mindenképpen egy sokszínű ember. Feltettem hát magamnak újra a kérdést: Mit játsszunk?

Zolitól – bár logikus kérdés lett volna – nem ezt kérdeztem. Sok mindenről beszéltünk a kezdetektől a mostani időkig. Ez talán látható a videó hosszából is. Sajnos a videó hangjával akadtak problémák (ezért Elnézést kérek természetesen ezúton is). Az egyik rögzítő az elejét vette fel rosszul, a másik ugyan végig egyenletes, mégis visszhangos. A baj, hogy egyik sem tökéletes, s ha szűrni kezdem ennél jobban, akkor a hang sokkal doboz szerűbbé válik. Így aztán feltettem szavazásra köztetek a kérdést, melyben többen segítettek: Vállalható-e a hang? Mivel többségében azt mondtátok, hogy 10/7-8, így be mertük vállalni! Mindenképpen ajánlom megnézésre, hiszen azok közül is többeket elragadott a téma, akik nem ismerték feltétlen Zoli munkásságát. Benne egy színes, jókedélyű embert ismerhettek meg, s általa egy hasonlóan izgalmas hobbiba kaphattok betekintést, mint amilyen az RPG, vagy éppen a HKK!

Ha lesz rá érkezésem a karantén intézkedések elmúltával egy személyes beszélgetésre is vevő lennék Zolival! Zoli és a Mit játsszunk? elérhetőségei:

  • Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfXUepcURVoU8XCLBZTJ7HQ
  • Facebook: https://www.facebook.com/mitjatsszunk
  • Instagram: https://www.instagram.com/mitjatsszunk
  • Patreon: https://www.patreon.com/mitjatsszunk
  • Weboldal: http://www.mitjatsszunkblog.hu

Nincs más hátra, mint hogy jó szórakozást kívánjak hozzá!

Ti szeretitek a társasokat? Hogy tetszett az interjú Zolival? Írjátok meg a véleényeteket kommentben!

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Mit játsszunk? – Interjú Győri Zoltánnal bejegyzéshez

  1. BalageHKK mondta:

    Egy nagyon szimpatikus emberrel ismerkedhettem meg itt, köszönöm!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük