Kerekes Kálmán Emlékverseny interjú

Riport Makó Gergellyel, a verseny győztesével

by Robi

Ezúttal egy gyors és rövid interjúval jelentkezem. Véget ért a Kerekes Kálmán Emlékverseny, s szépen lassan elkészülnek majd a videók is ezzel kapcsolatban. Amikor szerveztük az eseményt, már akkor megígértem, hogy fogok róla több videót is készíteni és feltölteni. Ezek közül az elsőben egy rövid riportot láthattok a verseny győztesével, Makó Gergellyel, aki minden fordulóban tudott győzedelmeskedni, s ezzel végül ő emelhette a magasba az Emlékverseny kupáját!

A verseny metáját tekintve egyedül Gergely játszott Korlátozással, ami nyerő formációnak bizonyult. A második és harmadik helyen végző két játékos ezúttal egy-egy legendás követőt választottak. Földi Viktor Valsirah, a tündöklővel, míg Vogel Patrik Legendás pegazussal játszott. Ahogy azt Gergely is megfogalmazta mostanában úgy tűnik, hogy a semleges csatamezők és epikusok által uralt metában a Korlátozás egy nagyon jó választás. A versenyen egyébként mind a semleges csatamezők (amiből 6 volt) mind pedig az az epikus követők (amiből pedig 7 szerepelt a mezőnyben) jelentősebb számban képviseltették magukat. Gergely paklijáről – ha kíváncsiak vagytok rá – írtam már a beszámolómban, amit az alábbi linken olvashattok el.

A bejegyzéshez le kell írnom, hogy ezt a videót az eredményhirdetés után, kicsit kapkodva vettük fel, mivel a verseny végén mindenki indult haza. Ez volt az egyik oka, hogy több hibát vétettem, s a végeredmény így nem lett éppen hosszú. Én magam a verseny vége felé kifejezetten fáradtnak éreztem magam (ez látszik is a kommunikáción), illetve a nagy kapkodásban elfelejtettem külön mikrofont kapcsolni, így a hang minősége nem feltétlenül lett a legjobb. Ezért a technikai malőrért ezúton is elnézést kérek. Bármennyire is tisztítottam a felvételt, úgy érzem erős maradt benne a háttérzaj.

Riport a győztessel

Hamarosan újabb interjúval, valamint a felvett mérkőzések vágott anyagával jelentkezem. Mind a beholderes verseny 2 másik mérkőzésével, mind pedig az Emlékverseny döntőjével találkozhattok hamarosan a csatornán. Addig is nincs más hátra, mint riport a verseny győztesével!

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés:Kerekes Kálmán HKK emlékverseny döntő (1. rész) - Bíborhold

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük