Hype-vonat – A lapok elemzése

by Robi

Az elmúlt hetekben elindult a Hype-vonat, amely nemcsak itt a Bíborholdon zakatol, már több megállója volt a Beholder honlapján is. A mi vonatunk egyik kalauza a közösség egyik oszlopos tagja Szabó András. Bubuval nem ez volt az első közös videó (s szerintem nem is az utolsó), így őt lassan mondhatjuk az oldal állandó HKK szakértőjének. Most felültünk a vonatra, hogy kielemezzük mind a 7 eddig megjelent lapot, illetve előzetes pontszámokkal lássuk el őket. Azért előzetesek ezek a pontok, mert – ahogy az a videóban is elhangzik – egyelőre nem tudjuk, hogy jelennek-e meg más kártyák, amelyek az eddig látottakat támogatják, s ezzel teljesen más fénybe helyezik őket.

Látható a véleménykülönbség közöttünk, mivel mindketten más koncepciókat preferálunk a játékban. Remélem tetszeni fog nektek ez az elemzős videó. Ha tetszik mindenképpen iratkozzatok fel a csatornára: https://bit.ly/2UXn4Dj

11-es kiadás elemzés

Nektek hogy tetszenek ezek a lapok? Egyetértetek a pontszámokkal? Írjátok meg kommentekben itt, vagy akár a Facebook-on:

Címke , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük