HKK versenyek augusztusban és szeptemberben

Ezúttal egy bejegyzés formájában is találkozhattok az általam, vagyis a Bíborhold által szervezett versenyekkel. (Később szeretném ezzel a névvel fémjelezni az általam szervezett versenyeket. Egyfelől az augusztus 2-án elmaradt szombathelyi verseny új időpontjáról tájékozódhattok, másfelől meghirdetem a karantén utáni első győri versenyt. Ehhez az eseményhez egy tragédia is társul, hiszen a korábbi versenyszervező Kerekes Kálmán március közepén tragikus hirtelenséggel elhunyt. Már akkor többen kérdeztétek tőlem, hogy mi lesz a győri versenyek sorsa. Egyelőre a jövőt én sem látom pontosan, annyi azonban bizonyos, hogy szeptember 5-én megszervezésre kerül egy HKK esemény, Kerekes Kálmán Emlékverseny néven.

Kerekes Kálmán velem játszik Győrben (Fotó: Benke Hajnalka)

Az Emlékverseny amellett, hogy tisztelgés Kálmán emléke előtt egyúttal egy jótékonysági rendezvény is, melynek célja, hogy a bevételt teljes egészében felajánljuk Kálmán családja részére. Ehhez a jótékony célú felajánláshoz csatlakozott a Győri Társasjáték Egyesület is, akik úgy határoztak, hogy ezúttal nem kérnek bérleti díjat, így az esemény teljes bevételét fel tudjuk ajánlani a család részére. A támogatók köréhez csatlakozott a Beholder Kft is, akik megfinanszírozzák a verseny teljes díjazását, s egy valóban királyi felajánlást tettek az esemény részére.

A verseny díjalapjába a Beholder Kft jóvoltából bekerült 2 teljes gyűjtődoboz Tükördimenzió kiegészítő. Emellett a versenyen összesen 8 db UR-t fogunk szétosztani (4 foilos és 4 sima), amiből 2 db-ot kisorsolunk az esemény résztvevői közt, 6 db-ot pedig a győztes játékosok nyerhetnek meg. Biztosított lesz az amatőrök számára is az UR megnyerése, így érdemes minél nagyobb számban eljönni a kiírt versenyre.

Nem maradt más hátra, mint az események leírása:

Augusztus 23. Vasárnap, 11 óra

  • Helyszín: Május 1 Söröző és Étterem, 9700, Szombathely, Jókai Mór utca 9.
  • A verseny típusa: Hagyományos verseny
  • Nevezés és kezdés: 11-től nevezés 11:30 kezdés
  • Nevezési díj: 1800 Ft (hsz-el 1700 Ft)
  • Egyéb megjegyzés: A versenyen jogot lehet szerezni a Nemzeti Bajnokságon való indulásra.
  • Érdeklődni: ITT.

2020. augusztus 5. Szombat 11 óra

Az esemény támogatói

Beholder Kft

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés:A közösség ereje - Bíborhold

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük