[HKK] Kerekes Kálmán Emlékverseny második etap

by Robi

Régen volt HKK-s tartalom mind az oldalon, mind a csatornán. Most, hogy – az EB miatt, (öööö… ez biztosan neeeem igaz), a Covid járvány esetszám csökkenése, (de ez sem igaz) – valójában fene sem tudja, hogy pontosan ki, vagy mi miatt végre kinyit minden, jó esély mutatkozik rá, hogy akik nagyon vágynak már társaságba, elmehessenek egy jó kis mesekártya versenyre. Jómagam egyelőre nem tervezem, hogy szervezek ilyesmit, amíg ki nem kristályosodik, hogy mit és legfőképpen miképpen gondol a mi dicső kormányunk. A posztnak azonban nem az a célja, hogy kritizáljam az amúgy logikus döntéseiket, hanem hogy hírt adjak róla, hogy végre elkészítettem a Kerekes Kálmán Emlékverseny döntőjének második részét.

Aki nem látta esetleg az előző részt, annak ajánlom figyelmébe, pláne ha szereti a HKK-t. Vagy éppen nem szereti… Annak, aki régen játszik vele, vagy azoknak akik csak mostanában kezdik. Egyszóval mindenkinek, aki szereti a TCG versenyekről készült videókat. Magáról az első részről ezen a linken találtok egy rövid leírást, valamint a videóhoz egy linket. Amennyiben nem tettétek volna még meg, abban az esetben kérlek titeket – amennyiben tetszenek a videók, vagy épp nem tetszettek – egy feliratkozással támogassátok a csatornát. (Nagyon-nagyon röstellem, azonban a Patreon oldalát még mindig nem üzemeltem be, így máshogy nem is tudjátok ezt megtenni. 🙂 )

Kerekes Kálmán Emlékverseny
Kerekes Kálmán (1980-2020)

Ki is volt Kerekes Kálmán?

Kálmán egy végtelenül életvidám, jó humorú bohóc volt, akinek szinte minden pillanatban valami csínyen járt az esze. Én jó másfél évvel a sajnálatos és tragikus halála előtt ismerkedtem meg vele. Nagyon hamar, nagyon jó viszonyba kerültünk egymással. Ezzel együtt sikerült a kis helyi HKK közösségünk meghatározó tagjává válnia. A győri Audi gyárban dolgozott saját elmondása szerint olyan kis főnökként, akit ha egyel lefokoztak volna, akkor már maga is szimpla melós lett volna. Éjszakákat chateltünk végig miközben videókat vágtam, vagy cikkeket írtam, miközben ő éjszakai műszakban dolgozott.

Szerepjátékos, társasjátékos, HKK játékos. Nagyon sok helyen kapcsolódott egymáshoz az érdeklődési körünk. Nem véletlen tehát, hogy jóban voltunk. Halála nagyon megérintett, anno egy nekrológot is írtam a Beholder Kft oldalára. (A link hírei közt olvasható ez az írásom.)

Túlélők Földjén játszani is miatta kezdtem el újra. Mielőtt elment, nem sokkal az előtt indult útjára a Túlélők Földje klasszikus első etapja, s szerettem volna rádumálni, hogy játsszunk közösen rajta. Sajnos ez már nem történhetett meg. Ezt azonban nem felejtettem el, így a második évadban már játszottam Bazaltkoponyával, akinek a kalandjait olvashattátok az oldalon. S hamarosan az ő történetét is folytatom itt az oldalon. (Lehet lesz benne egy kis csavar. 🙂 )

Emlékverseny második felvonás

Az első részhez tartozó linket már megosztottam az oldalon, jöjjön a második rész, ami egy taktikus és elhúzódó első meccs után 1-0-ás eredményről folytatódott. Aki előnyben volt ekkorra, az a jobb oldalon játszó Makó Gergely, azonban maga a meccs koránt sem volt lefutva.

Remélem tetszett nektek ez a videó, ha igen, akkor kérlek iratkozzatok fel rám minél többen! Előre is köszönöm!

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük