Alfa paklik (csomagbontás – 1 rész)

by Robi

Alfa paklik

Kezdőknek szánt prekoncept paklik, amelyek önmagukban alkalmasak arra, hogy egymás ellen játsszon 2 játékos velük. Régebben volt már több koncepció: Orkok, Sárkányok, Kalandozók, Vámpírok, Angyalok, Goblinok, Tűzmágia, Bestiák.

A fenti kiegészítők (talán a Tűzmágiát és a Bestákat kivéve) javarészt elfogytak. Így időszerű volt, hogy a kezdők részére újabb paklik jöjjenek ki, melyekkel megtanulhatják a játék alapjait. Külön öröm, hogy egy-két olyan játéktechnikai mechanika is megjelent, mint a semlegesítés (bár a Tűzmágiában volt már reakció lap), a nekron költség vagy éppen a semmizés. Így ezen paklik forgatása közben a kezdők ezekkel is megismerkedhetnek.

Részemről azért is örülök, mert az elmúlt évben a Mondoconok alkalmával sokat játszottam a régebben megjelent 8 (igazából csak 6, mert az Angyal és a Sárkány pakli közben valahogy lemorzsolódott) kiegészítővel, s üdítőleg hat egy kis változás. (Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy 1-1 db régi Sárkányok, Orkok és Angyal ritka nélküli paklit kérjek valakitől.)

Nektek melyik Alfa tetszett a legjobban? Tetszenek nektek ezek az új paklik? Mi az, amit nem így adtatok volna ki? A válaszokat írjátok meg kommentben!

Címke , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés:Új alfák a láthatáron - Bíborhold

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük