XXVI. HKK Nemzeti bajnokság (utózöngék)

Gőgős Károly: A bajnok manifesztációja

Ha van olyan kártya, amit a HKK játékosok többsége inkább megszerezni, semmint megvenni akarna, az bizony a Bajnok manifesztációja. Talán az sem véletlen, hogy a valaha eladott legdrágább kép is pont ehhez a remek rajzhoz kapcsolódik. Gőgős Károly munkája a mai napig minden HKK játékos szívét megdobogtatja, hiszen hozzájutni csak úgy lehetséges, hogy valamilyen héroszi dolgot tesz az ember. Legyőzi a HKK élet krémjét a féléves HSZ versenyben, vagy megnyeri a HKK bajnokságot. Bizony nehéz az egyszeri játékos élete. Idén a hsz-ért Dönczi Krisztián kapta meg a lapot, azonban a XXVI. alkalommal megrendezett Nemzeti Bajnokságot nem ő, hanem végül a mindhárom napon remekül játszó, Bögös Dániel nyerte meg. Így idén is új bajnokot avattunk Dani személyében.

Stream és hosszú-hosszú 3 nap

Én számítottam rá, hogy hogy ez közel sem lesz annyira könnyű, mint elsőre látszik. Azonban sokat számított az a sok pozitív energia, amit tőletek áramlott felénk. Nem mondom, emberesen elfáradtunk, de minden perc megérte. Így nem marad más hátra, mint, hogy megköszönjük nektek, hogy követtetek, hogy bíztattatok. Mindketten úgy gondoljuk, hogy benne van a folytatás lehetősége, szerintem nem zárkózunk el ettől. Azonban meg kell értenetek, hogy ennek a feltételeit meg is kell teremteni. S hát elsősorban játékosok vagyunk mi is, nem streamerek.

A 3 grácia (By Dév)
Videók, videók, videók

Volt már egy rövid bejegyzés az oldalon, ahol megosztottam már egy videót korábban. Ezt a videót még néhány követte a csatornán. Nézzük sorban az összeset.

2022. október 22. – Második napi interjúk

Elsőzör is köszönöm szépen a visszajelzést a fenti cikkben említett videóhoz, mert annak hatására döntöttem úgy, hogy ilyen a második naphoz is készülni fog. Szerencsére ezt is pozitívan fogadtátok. Bár a harmadik napra is szerettem volna ilyet csinálni, azonban mindössze 1-2 beszélgetés készült el ebből. Végül egy másik videó elkészítése mellett döntöttem.

Interjú Bögös Dániellel, a HKK 2022-es Nemzeti Bajnokával

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy lehetőségem van ilyenkor arra, hogy exkluzív anyagokat készítsek a rendezvényről. Egy ilyen videó a győztessel készült pár perces beszélgetés is. (Esküszöm csak ezért is jobban élveztem erről az oldalról a bajnokságot, mint eddig játékosként a másikról.) Dani nagyon örült, s Bizony nem is érdemtelenül. Csodálatos 3 napi teljesítményre tette fel így a koronát!

Nemzeti bajnokság döntő

Aki akarja megnézheti Patrik csatornáján kommentárral, aki pedig szeretné inkább a feszült csendet és a játékosok szavait hallani, az pedig itt nálam az oldalon. Meg kell jegyezni, hogy az első két nap döntőjéről is készült videó, amit Miklósnak átküldök nemsokára, s ők majd feliratozzák, s kiteszik azt a saját oldalukon. Aki az eredeti streamet szeretné megtekinteni, az Patrik oldalán megtalálja, s rövidesen tervek szerint felkerül a Bíborholdra is.

Utószó

Még egyszer szeretnénk megköszönni a támogatóknak, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ez a streamelés összejöhetett. Ők pedig:

Tihor Miklós és a Beholder
Egyed Dávid, Csető Zsolt és az Alanor
Abbas Krisztián és a Dungeon
Minyó András és a Libertan
Strausz Dávid és a Phantom Games
Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük