Molnár Zsanna interjú (szerepjatekosok.hu)

by Robi

Némi egészségügyi probléma miatt kihegytam egy hetet, s most visszatérek. Ezúttal Molnár Zsuzsanna volt az interjúalanyom. Zsanna az RPG közösség egyik újkori zászlóvivőjének számít, hiszen 2010 környékén csatlakozott a közösséghez, s 2011-ben hozta létre a szerepjatekosok.hu oldalt, amin a szerepjátékosok megkereshetik egymást térkép használatával a saját városukban.

Zsuzsa sokoldalúságát mutatja, hogy fotósként és webmesterként is dolgozik, valamint vokálozik 2 helyi zenekarban. Ezek közül az egyik egy akusztikus zenerkar No Dress Code néven fut, a másik egy rockosabb vonal, ez az együttes Rockwise néven ismert. Mindezek mellett az interjúalanyomnak jut ideje hennafestésre, valamint kézi dobókockák gyártására is. Zsanna új projektje egy szerepjátékosok számára készített egyedi tervezésű ruházati szett, melyet az lábbi linken találtok meg: Ruházati termékek szerepjátékosoknak.

Számomra nagyon érdekes kihívás volt egy ennyire sokoldalú és sokszínű emberrek beszélgetni. Remélem a jövőben fogunk együttműködni esetlegesen Bíborholdhoz köthető termékek tervezése kapcsán.

Címke , , , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük