[MAGUS] Kardok Ünnepe 13 – 5 részen keresztül

By Robi

Kardok ünnepe. Azóta lezajlott a 14-ik is, ahol sajnos nem indultunk a csapatunkkal. A 13-as ilyen rendezvény még a pandémia előtt volt 2020-ban. Ezt követően 2021-ben a lezárások miatt kimaradt, s idén február végén – egész pontosan 26-án, amikor a kiemelt kártyaverseny is volt – rendezték a következőt. Mivel nem indultunk, így arról nincs felvételem, azonban a régebbiről még van. A felvételt sokáig nem akaródzott befejezni, azonban végül egy néző kérésére nekiugrottam, s minden részt elkészítettem, felraktam.

A negyedik rész második feléhez nem találtam meg a felvételeket, aztán feltöltés után kiderült, hogy megvannak azok, csak máshol. Azt azonban így már nem fogom újra vágni, így a felvételek nem kerülnek ki a hangra. Nézzük, hogy merre találhatjátok a Kardok ünnepe különböző részeit.

Kardok Ünnepe 13. (2020)

A 0-ik rész még a versenyre készülés jegyében lett felvéve. Ekkor megtekinthettétek egy karakter születését. Ezzel a varázslóval indultam el a versenyen.

Ezt a videót, ami az első része volt az egész játéknak még 10 nappal az esemény után tettem fel 2020-ban.

A második rész, szintén 2000-ben, alig 2 héttel az esemény után került fel. Itt azonban elfogyott a lendület, s valahogy nem akaródzott a hanggal szórakozni, miután az első két részre is nehezen találtam meg az illesztési pontokat. Itt írta egy kommentelő, hogy a többi részt is készítsem el.

A harmadik részt 2 évvel később csináltam meg. (Végül is jobb későn, mint soha.) Ekkor voltunk a LvlUp E-sport bárban egy MAGUS UTK versenyen és az ottani felvételt nem lehetett megosztani, mer két csapat még mindig nem játszotta le a történetet. (Most a cikk írásának idején sem még.)

A negyedik rész és az ötödik rész együtt készült, mert ott már csak külön kellett vágnom a két videót. Ennek a résznek a második felén nincs kép, csak hang, mivel nem találtam meg a másik kártya felvételeit. (Máshova másoltam fel, azóta már megvan, de valószínűleg örökre ott is marad.)

Az utolsó rész a mai napon (2022. június 12-én) került fel a csatornára. Hamarosan jönnek a Hős Históriák videói!

Címke , , , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük